Fisher Price | Sedátko Rainforest 3 v 1
search
  • Fisher Price | Sedátko Rainforest 3 v 1

Sedátko Rainforest 3v1

2 699,00 Kč

Inovativní a pohodlné sedátko pro kojence a batolata z řady Rainforest od Fisher-Price®. Nabízí flexibilitu, zábavu a roste s dítětem až do 18 kg. S odnímatelnou hrazdičkou a zklidňujícími vibracemi je to ideální prostředek pro komfort a zábavu vašeho malého dobrodruha.

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

Rainforest Sedátko pro Kojence a Batolata: Flexibilní, Pohodlné a Plné Zábavy!

Přemýšlíte o pohodlném a multifunkčním sedátku pro vaše kojence a batolata? Představujeme vám sedátko z řady Rainforest, které roste spolu s vaším dítětem, poskytující nejen bezpečnost, ale i zábavu a pohodlí od narození až do dosažení hmotnosti 18 kg!

Jedním pohybem lze toto sedátko pro kojence přeměnit na houpací křesílko pro batolata, což znamená, že se může adaptovat na růst vašeho dítěte a jeho potřeby. Bez námahy můžete najít ideální polohu pro krmení, spaní nebo hraní.

Co tento produkt dělá ještě výjimečnějším? Odnímatelná hrazdička je vybavena dvěma roztomilými opičkami – jedna s válečkem a druhá s klapajícími kroužky. Tyto hračky nejsou jen zábavné, ale jsou také snadno přenosné, což umožňuje vašemu dítěti hrát si s nimi kdekoliv.

S dvěma různými polohami sklopení a stojánkem nabízí toto sedátko perfektní komfort jak pro kojence, tak pro batolata. A to není vše! Zklidňující vibrace přidávají další vrstvu pohodlí pro vaše dítě, když potřebuje klid a relaxaci.

Jedním z výhodných prvků je i odnímatelný potah, který lze jednoduše vyjmout a vyprat v pračce, což usnadňuje udržování čistoty a hygieny.

Aby bylo vaše dítě vždy v bezpečí, toto sedátko je vybaveno 3-bodovým zádržným systémem, který poskytuje stabilitu a ochranu během používání.

S Rainforest Sedátkem pro Kojence a Batolata od Fisher-Price® získáváte více než jen prostředek pro uspokojení potřeb vašeho dítěte. Získáváte praktický, pohodlný a zábavný produkt, který roste s vaším malým dobrodruhem od jeho prvních dnů až po první kroky. Ujistěte se, že vaše dítě má to nejlepší z pohodlí, bezpečnosti a zábavy s tímto skvělým sedátkem od Fisher-Price®!

FIsher-price
CBF52